VOGUE AKCIÓ

1. Vogue VO4089S | 2. Vogue VO5218 | 3. Vogue VO5212S | 4. Vogue VO5231 [Balról -> Jobbra]

A Vogue Eyewear 1973-ban indult, ugyanazon a néven, mint a híres divat magazin. A Vogue Eyewear reflektált a meghatározó divat trendekre és széleskörű választékkal volt jelen világszerte. Mára egy nemzetközileg elismert divatmárka lett, amely a fiatalos és divathoz értő vásárlóknak szól.
 

2019 februárjában két hihetetlenül sikeres év kreatív együttműködését ünnepelte Gigi Hadid és a Vogue Eyewear. Az új kollekció,  - a Gigi Hadid x Vogue Eyewear Special Collection 2019 - a nemzetközi szupermodell kedvenc divat fővárosába, New Yorkba visz minket egy álomutazásra. A kollekció minden stílusát a metropolisz ezerféle arca, az ott élő emberek és helyek ihlették. A kollekciót Gigi maga tervezte és nevezte el, mert mindegyik darabja életének egy pillanatát rögzíti.
Az akció érvényes: 2019. március 5. - április 5. között.
Kuponkód: VO2019
2019. március 5. - április 5. között felhasználható kuponkód: "VO2019".

A kuponkód 10%-os kedvezménye felhasználható online a Szemüvegek.hu internetes áruházban és a Szemüvegek.hu Optikákban valamennyi Vogue napszemüvegre és szemüvegkeretre.

Az online vásárláskor írja be a kuponkódot a megrendelés feladásakor a „Rendelés áttekintése” oldalon az oldal alján lévő Kuponkód mezőbe. 

Személyes vásárlás esetén kérjük mutassa be telefonján vagy egyéb mobil eszközén a kuponkódot.

Más akcióval nem összevonható a kedvezmény.
V O G U E   E Y E W E A R

SZEMÜVEGEK.HU
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.