Á R G A R A N C I A

kockázat nélküli vásárlás

Árgaranciát vállalunk minden szemüvegünkre!

Árgaranciánkat az alábbi feltételek teljesülése esetén nyújtjuk:

Az árgaranciát a vásárlástól számított 2 hónapig biztosítjuk, így garantálva azt, hogy így a legjobb áron vásárolhat Magyarországon!

Online és optikáinkban rendelhető napszemüvegek, szemüvegkeretek, valamint szemüveglencsék vásárlása esetén, garantáljuk Önnek, hogy a legjobb áron jut hozzá a termékhez.

Komplett, dioptriás szemüveg vásárlása esetén a komplett szemüvegre vállaljuk az árgaranciát, külön a szemüvegkeretre és a szemüveglencsére nem.

Amennyiben ezen akciós időszak alatt Magyarországon üzemelő és cégjegyzékben bejegyzett cégnél, annak üzletében nyilvánosan meghirdetett, minden tekintetben azonos és ugyanazon feltételek mellett biztosított napszemüveget, szemüvegkeretet, vagy szemüveglencsét olcsóbban tud megvásárolni, akkor az árkülönbözet 100%-át térítjük meg Önnek.

A konkurens ajánlatnak elérhetőnek kell lennie minden természetes személynek Magyarországon és fényképpel vagy online linkkel bizonyíthatónak kell lennie, hogy valódi ajánlatról van szó.
 
Amennyiben élni szeretne az árgarancia által biztosított visszatérítéssel kérjük, hogy központi elérhetőségeinken jelezze igényét.
Á R G A R A N C I A


SZEMÜVEGEK.HU
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.