Akcióink


EGYFÓKUSZÚ FÉNYRESÖTÉTEDŐ LENCSÉK 30% KEDVEZMÉNNYEL!


HOYA PRÉMIUM FELÜLETKEZELÉS MOST AJÁNDÉKBA!


1+1 INGYEN LENCSE AKCIÓ!


DUPLÁZÓ AJÁNLAT


KOMPLETT SZEMÜVEG ÁRAINK!


 
 

SENSITY FÉNYRESÖTÉTEDŐ LENCSÉK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Az akció időtartama: 2020. március 1-31.

Akciós ajánlatunk: Sensity M.A.P. fényresötétedő lencsék 30% kedvezménnyel.

Az akcióban résztvevő termékek:

- Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. lencsék
- Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. lencsék


A Sensity fényresötétedő lencsék kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak minden éghajlaton, évszakban és körülmények között. Pillanatok alatt divatos napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban. Beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletesen átlátszóak lesznek. Ráadásul eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék rendkívüli kényelmet és védelmet biztosítanak a szemüvegviselők számára!

A Sensity szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágyik a különböző fényviszonyok között!

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 288 6666 telefonszámon.


 
 

HOYA PRÉMIUM FELÜLETKEZELÉS MOST AJÁNDÉKBA!

Védje lencséit a karcoktól, szennyeződéstől és a sérülésektől!
+ KÉKFÉNY ELLENI VÉDELEM CSAK +1.990 FT

Az akció időtartama: 2020. február 1. – március 31.

Az akció során a Hi-Vision LongLife réteget a Super Hi-Vision LongLife felületkezelés árán, a BlueControl réteget pedig csak +1.990 Ft.-ért vásárolhatja meg.

Hi-Vision LongLife: a Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő rétege. A Hi-Vision LongLife réteg a Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő felületkezelése. Nyugodt, tiszta látást és elegáns megjelenést biztosít viselőjének, miközben meghosszabbítja a lencse élettartamát is.
A lencsék tartóssága erősen függ a felületkezelésük minőségétől. A Hi-Vision LongLife a Hoya által kifejlesztett legkeményebb és legtartósabb tükröződéscsökkentő réteg. E lencsék egyedülálló felépítése, és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló rendkívüli teljesítményt és tartósságot biztosít a szemüveglencséknek.
BlueControl: Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek és GPS eszközök kék fényt bocsátanak ki. Bár a kék fény természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt –, túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz vagy akár álmatlansághoz is vezethet. A kijelzők, okos eszközök, monitorok és tv-k által kibocsátott kék fény pedig mindenkit terhel akár szemüveges akár nem.
Hatékony védelmet nyújt a kék fény ártalom ellen kifejlesztett speciális felületkezelési réteg a BlueControl, ami semlegesíti a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt. BlueControl felületkezelésünk hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szeme egészségét, és nyugodt, kontrasztos látást biztosít.

Előnyök:
• Nyugodt, kontrasztos látást és természetesebb színérzékelést biztosít
• Csökkenti a ragyogást
• Jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 288 6666 telefonszámon.

Kattintson ide további információkhoz a kék fényről és a Hoya BlueControl rétegről!


 
 

1+1 INGYEN LENCSE AKCIÓ!

Az akció időtartama: 2020. január 15. – 2020. április 30.

Most minden szemüveg mellé, a második szemüveg lencséjét ingyen adjuk!

Amennyiben komplett szemüveget vásárol az akciós időszak alatt, akkor a második szemüveg lencséjét ingyen biztosítjuk. (Komplett szemüveg: szemüvegkeretet és a szemüveg lencsét tartalmaz.)

Akár a komplett szemüveg tulajdonosáé akár a tulajdonos által megnevezett személyé lehet az ajándék szemüveg lencse pár. (Érvényes 30 napnál nem régebbi látásvizsgálat szükséges.)

A komplett szemüvegnek a 20 000 Ft. bruttó vételárat el kell érnie, ahhoz, hogy az ajándék lencsére jogosult legyen.

A vásárlástól számított 365 napon belül jogosult az ajándék szemüveglencsékre.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 288 6666 telefonszámon, vagy online: https://szemuvegek.hu/1+1


 

DUPLÁZÓ AJÁNLAT

Hoya progresszív lencsékre

Vásároljon az alábbi progresszív lencsékből és választhat a megjelölt progresszív szemüveglencsékből vagy munkaszemüveg lencsékből.

Az akció időtartama: 2018.10.5. - visszavonásig

Az ajánlatban résztvevő progresszív lencsék:A 2.pár (ajándék) lencse a következő Progresszív-szemüveglencse típusok közül választható:

• MySytle V+ (EyeGenius is) • Lifestyle 3 és 3i • Balansis • Summit Pro/CD Trueform (polarizált is) • Amplitude Trueform • EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék • Sportive Trueform progresszív lencsék

Választható Munkaszemüveg-lencsék:

• WorkStyle V+ • Tact Trueform • Lectrue A és Lectrue B M.A.P. és TrueForm • Addpower 60 1.50 M.A.P és TrueForm

A megadott lencsék minden alapanyagban és rétegzésben, továbbá M.A.P és gyártott változatban is részt vesznek ajánlatunkban.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

• A 2 pár lencsét egy időben kell megrendelni.

• A duplázó ajánlat igénybevételekor az 1. pár progresszív lencse kedvezmények nélküli lista áron kerül számlázásra.

• Az ajándék pár lencse a megrendelt 1. pár progresszív lencsével azonos, vagy annál alacsonyabb értékű progresszív vagy munkaszemüveg-lencse lehet.

• Amennyiben a 2. pár lencse progresszív lencse, akkor a 2 pár lencse dioptriájának meg kell egyeznie.

• Abban az esetben, ha a 2. pár lencse munkaszemüveg, a rendelt dioptria eltérhet az eredeti progresszív lencse dioptriájától, de a szemüvegviselőnek meg kell egyeznie.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

 

Komplett szemüveg áraink!

Vásároljon verhetetlen áron komplett szemüveget! Az árak tartalmaznak egy szemüvegkeretet valamint egy pár szemüveglencsét karcvédő és tükröződéscsökkentő réteggel.

Ingyenes szemvizsgálatról érdeklődjön optikáinkban vagy online időpont foglaláshoz kattintson ide!
Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 288 6666 telefonszámot!

Üzleteink elérhetőségéhez kattintson ide!

A feltüntetett induló árak +- 6,00 szférikus és 2,00 cilinder értékig érvényesek.
A feltüntetett kép illusztráció.

* A feltüntetett ár csak internetes áruházunkban érvényes, optikáinkban az induló ár 7.990 Ft-tól.  ** A feltüntetett progresszív szemüveg ár optikáinkban is érvényes.

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.