Akcióink

ÚJ PROGRESSZÍV LENCSE!
DAYNAMIC LENCSÉK RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL!
Az akció időtartama: 2019. március 1. – április 30.

Daynamic progresszív lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akcióban résztvevő termékek:

• Daynamic 1.50
• Daynamic PNX 1.53
• Daynamic Eyas 1.60
• Daynamic Eyvia 1.67

A Daynamic éles látást biztosít közelre és távolra egyaránt!

Elege van, abból, hogy sosincs kéznél az olvasószemüvege?

Életkorunk előrehaladtával a szemünk egyre nehezebben tud alkalmazkodni a különböző távolságokhoz. Emiatt sokat hunyorgunk, és egyre távolabb kell tartanunk a könyvet, újságot ahhoz, hogy élesen lássuk. Ismerősen hangzik? Amennyiben igen, akkor valószínűleg Önt is zavarja mindez a munkája során, és problémái lehetnek vásárlás közben is, például a termékek címkéinek leolvasásakor. Az olvasási nehézségek megnehezítik az aktív életmódot, a különböző távolságokra használt szemüvegek cserélgetése pedig kényelmetlen lehet.

Szélesebb látómező minden távolságra

A hagyományos progresszív lencsékkel ellentétben a Hoya Daynamic széles látómezőt, és így rendkívüli kényelmet biztosít viselőjének.

A Daynamic lencsék a leginnovatívabb technológiai eljárásokkal készülnek, így használatuk során nem kell annyira megdöntenie a fejét az olvasáshoz, és természetes érzést tapasztalhat e lencsék viselése közben. Ráadásul szabadon választhat bármilyen kerettípust, anélkül, hogy az a látásélmény rovására menne!

A Hoya Daynamic egy modern progresszív lencse, amely sokkal nagyobb vizuális kényelmet biztosít, mint az olvasószemüvegek, és a hagyományos progresszív lencsék. Így nem kell többé hatástalan módszerekkel kísérleteznie!

A Daynamic lencsék előnyei:

• Éles látás minden távolságra
• Széles és tiszta látómezők
• Széles keretválaszték, kompromisszumok nélkül

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

EGYFÓKUSZÚ FÉNYRESÖTÉTEDŐ LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL!
Az akció időtartama: 2019. március 1 – 31.

Akciós ajánlatunk: Sensity M.A.P. fényresötétedő lencsék 25% kedvezménnyel.

Az akcióban résztvevő termékek:

• Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. lencsék
• Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. lencsék

A Sensity fényresötétedő lencsék kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak minden éghajlaton, évszakban és körülmények között. Pillanatok alatt divatos napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék rendkívüli kényelmet és védelmet biztosítanak a szemüvegviselők számára!

A Sensity szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágyik a különböző fényviszonyok között!

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

PRÉMIUM TÜKRÖZŐDÉSCSÖKKENTŐ RÉTEGEK KEDVEZMÉNYES ÁRON!
Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31.

Az akció során a BlueControl és UV Control réteget a Hi-Vision LongLife felületkezelés árán, a Hi-Vision LongLife réteget pedig a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk.

A Hoya tükröződéscsökkentő rétegei megóvják szemüvegünket a karcolásoktól és az egyéb külső hatásoktól, és maximalizálják a lencsék tartósságát. Prémium tükröződéscsökkentő rétegeink olyan káros hatások ellen is védelmet nyújtanak, mint az UV-sugárzás vagy a kék fény, és emellett rendkívüli teljesítményt is biztosítanak a szemüveglencséknek. Bármilyen vizuális igényekkel és életstílussal rendelkezzen is Ön, kínálatunkban garantáltan megtalálja majd az ideális megoldást.

Hi-Vision LongLife:a Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő rétege. A Hi-Vision LongLife réteg a Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő felületkezelése. Nyugodt, tiszta látást és elegáns megjelenést biztosít viselőjének, miközben meghosszabbítja a lencse élettartamát is.

A lencsék tartóssága erősen függ a felületkezelésük minőségétől. A Hi-Vision LongLife a Hoya által kifejlesztett legkeményebb és legtartósabb tükröződéscsökkentő réteg. E lencsék egyedülálló felépítése, és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló rendkívüli teljesítményt és tartósságot biztosít a szemüveglencséknek.

UV Control: A szem megfelelő védelme a káros UV-sugarakkal szemben. Az UV-sugárzás fontos része mindennapi életünknek, mivel meghatározó szerepet tölt be a D-vitamin képződésében, és serkenti az endorfin termelődését. Túlzott mennyiségben azonban veszélyes lehet a szemünk egészségére nézve: a szürkehályog kialakulásának leggyakoribb oka, illetve különböző szempanaszokat és szembetegségeket idézhet elő.

A gyermekek, az idősek, valamint azok, akik munkájukból vagy hobbijukból kifolyólag sok időt töltenek a szabadban, különösen veszélyeztetettek. Bár a legtöbb ember tisztában van az UV-sugárzás okozta közvetlen káros hatásokkal, a közvetett kitettség, és a visszatükröződő UV-sugárzás okozta veszélyek kevésbé ismertek. Az Hoya e forradalmi felületkezelését a lencse belső felületére viszik fel, így megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival szemben.

BlueControl: A szükséges védelem a digitális világban. Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek és GPS eszközök kék fényt bocsátanak ki. Bár a kék fény természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt –, túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz vagy akár álmatlansághoz is vezethet. BlueControl felületkezelésünk hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szemünk egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.

A BlueControl egy olyan felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. Ez az optimális megoldás a vásárlók azon csoportja számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, a BlueControl szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak viselőjüknek.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

DUPLÁZÓ AJÁNLAT
Hoya progresszív lencsékre

Vásároljon az alábbi progresszív lencsékből és választhat a megjelölt progresszív szemüveglencsékből vagy munkaszemüveg lencsékből.

Az akció időtartama: 2018.10.5. - visszavonásig

Az ajánlatban résztvevő progresszív lencsék:A 2.pár (ajándék) lencse a következő Progresszív-szemüveglencse típusok közül választható:

• MySytle V+ (EyeGenius is) • Lifestyle 3 és 3i • Balansis • Summit Pro/CD Trueform (polarizált is) • Amplitude Trueform • EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék • Sportive Trueform progresszív lencsék

Választható Munkaszemüveg-lencsék:

• WorkStyle V+ • Tact Trueform • Lectrue A és Lectrue B M.A.P. és TrueForm • Addpower 60 1.50 M.A.P és TrueForm

A megadott lencsék minden alapanyagban és rétegzésben, továbbá M.A.P és gyártott változatban is részt vesznek ajánlatunkban.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

• A 2 pár lencsét egy időben kell megrendelni.

• A duplázó ajánlat igénybevételekor az 1. pár progresszív lencse kedvezmények nélküli lista áron kerül számlázásra.

• Az ajándék pár lencse a megrendelt 1. pár progresszív lencsével azonos, vagy annál alacsonyabb értékű progresszív vagy munkaszemüveg-lencse lehet.

• Amennyiben a 2. pár lencse progresszív lencse, akkor a 2 pár lencse dioptriájának meg kell egyeznie.

• Abban az esetben, ha a 2. pár lencse munkaszemüveg, a rendelt dioptria eltérhet az eredeti progresszív lencse dioptriájától, de a szemüvegviselőnek meg kell egyeznie.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

Komplett szemüveg áraink!
Vásároljon verhetetlen áron komplett szemüveget! Az árak tartalmaznak egy szemüvegkeretet valamint egy pár szemüveglencsét karcvédő és tükröződéscsökkentő réteggel.

Ingyenes szemvizsgálatról érdeklődjön optikáinkban vagy online időpont foglaláshoz kattintson ide!
Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 288 6666 telefonszámot!

Üzleteink elérhetőségéhez kattintson ide!

A feltüntetett induló árak +- 6,00 szférikus és 2,00 cilinder értékig érvényesek.
A feltüntetett kép illusztráció.

* A feltüntetett ár csak internetes áruházunkban érvényes, optikáinkban az induló ár 7.990 Ft-tól.  ** A feltüntetett progresszív szemüveg ár optikáinkban is érvényes.
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.