Akcióink


SZEMÉLYRE SZABOTT MULTIFOKÁLIS HOYA LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL

ŐSZI RAY-BAN, OAKLEY ÉS VOGUE JÁTÉK!

DUPLÁZÓ AJÁNLAT

KOMPLETT SZEMÜVEG ÁRAINK!


 
 

SZEMÉLYRE SZABOTT MULTIFOKÁLIS HOYA LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL

Az akció időtartama: 2019. november 2. – 2020. január 31.

Az akcióban résztvevő termékek:

 • MYSELF lencsék;
 • MYSTYLE V+ és MYSTYLE V+ EyeGenius lencsék;
 • LIFESTYLE 3 és 3i lencsék;
 • WORKSTYLE V+ lencsék.
 
Az akcióban a fenti termékeink minden alapanyagban és rétegben részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.
 
A progresszív szemüvegek megoldást nyújtanak az életfeladataink során felmerülő problémákra. 40 éves kor fölött főként, de előbb vagy utóbb mindenkinél megjelennek az olvasási nehézségek. Homályosak, összemosódnak az apró betűk, az olvasnivalót ösztönösen távolabb tartjuk a szemünktől. Ezt hívjuk presbyopiának. A presbyopia hátrányainak, tüneteinek kezelésére az egyik legelterjedtebb megoldás napjainkban a progresszív szemüveg viselése.
 
Az alábbi akcióban résztvevő szemüveglencse típusok segíthetnek Önnek személyre szabottan a felmerülő problémák kiküszöbölésére!
 
MyStyle V+ a Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. A MyStyle V+ szemüveglencse korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. A Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt nyújt a szemüvegviselőknek. Ez a 100%-ban személyre szabott szemüveglencse a Hoya legújabb, forradalmi technológiai eljárásainak felhasználásával kerül legyártásra. A MyStyle V+, a Hoya forradalmi fejlesztésű progresszív lencséje a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli!
 
A LifeStyle 3 progresszív lencsék 3 különböző tervezési variációban érhetők el, amelyek mindegyike különböző vizuális igényeknek tesznek eleget. Ráadásul, a LifeStyle 3 a Binokuláris Harmonizációs Technológia felhasználásával készül, amely elősegíti a pontos és megerőltetés nélküli fókuszálást. Egy egyszerű megoldás napjaink változó vizuális igényeinek kiszolgálására.
 
A WorkStyle V+ a Hoya exkluzív beltéri szemüveglencséje. A három tervezésben kapható WorkStyle V+ szemüveglencsék a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra. Tökéletes megoldást jelentenek az irodai és egyéb beltéri munkát végző személyek számára, mivel optimális mélység- és szélességészlelést biztosítanak mind közelre, mind középtávolságra. Emellett, a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt is biztosítanak viselőjüknek.
 
Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 288 6666 telefonszámon!


 
 

ŐSZI RAY-BAN, OAKLEY ÉS VOGUE JÁTÉK!

Nyerjen értékes ajándékot a Szemüvegek.hu Optikák egyikében vásárolt Ray-Ban, Oakley vagy Vogue optikai szemüvegéhez!

Amennyiben az akciós időszak alatt a megadott három márka egyikéből optikai szemüveget vásárol munkatársaink felajánlják Önnek a nyereményjátékban való részvételt.

A regisztrációs kártyán az elérhetőségi adatai mellett arra lennénk kíváncsiak, hogy Ön hogyan jellemezné a szemüveget amit vásárolt.

Az akció időtartama: 2019. október 10 - november 15.

Ray-Ban nyeremény: JBL Charge 4 Hordozható Bluetooth Speaker
Oakley nyeremény: Fitbit okosóra
Vogue Eyewear nyeremények: Pandora ékszer szett (nyaklánc, karkötő, gyűrű)

A sorsolás az akciós időszak után, 2019. november 22-én 10:00-kor történik. A nyerteseket a regisztrációnál megadott elérhetőségeken keressük, amennyiben nem elérhető 48 órán belül, új nyertest sorsolunk.

Játékra regisztrálni, kizárólag személyesen a Szemüvegek.hu Optikákban lehet regisztrációs kártya kitöltésével, Ray-Ban, Oakley vagy Vogue optikai szemüveg vásárlásakor, a meghirdetett akciós időszakban.

A nyeremény készpénzre nem váltható.


DUPLÁZÓ AJÁNLAT
Hoya progresszív lencsékre

Vásároljon az alábbi progresszív lencsékből és választhat a megjelölt progresszív szemüveglencsékből vagy munkaszemüveg lencsékből.

Az akció időtartama: 2018.10.5. - visszavonásig

Az ajánlatban résztvevő progresszív lencsék:A 2.pár (ajándék) lencse a következő Progresszív-szemüveglencse típusok közül választható:

• MySytle V+ (EyeGenius is) • Lifestyle 3 és 3i • Balansis • Summit Pro/CD Trueform (polarizált is) • Amplitude Trueform • EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék • Sportive Trueform progresszív lencsék

Választható Munkaszemüveg-lencsék:

• WorkStyle V+ • Tact Trueform • Lectrue A és Lectrue B M.A.P. és TrueForm • Addpower 60 1.50 M.A.P és TrueForm

A megadott lencsék minden alapanyagban és rétegzésben, továbbá M.A.P és gyártott változatban is részt vesznek ajánlatunkban.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

• A 2 pár lencsét egy időben kell megrendelni.

• A duplázó ajánlat igénybevételekor az 1. pár progresszív lencse kedvezmények nélküli lista áron kerül számlázásra.

• Az ajándék pár lencse a megrendelt 1. pár progresszív lencsével azonos, vagy annál alacsonyabb értékű progresszív vagy munkaszemüveg-lencse lehet.

• Amennyiben a 2. pár lencse progresszív lencse, akkor a 2 pár lencse dioptriájának meg kell egyeznie.

• Abban az esetben, ha a 2. pár lencse munkaszemüveg, a rendelt dioptria eltérhet az eredeti progresszív lencse dioptriájától, de a szemüvegviselőnek meg kell egyeznie.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!
 

Komplett szemüveg áraink!

Vásároljon verhetetlen áron komplett szemüveget! Az árak tartalmaznak egy szemüvegkeretet valamint egy pár szemüveglencsét karcvédő és tükröződéscsökkentő réteggel.

Ingyenes szemvizsgálatról érdeklődjön optikáinkban vagy online időpont foglaláshoz kattintson ide!
Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 288 6666 telefonszámot!

Üzleteink elérhetőségéhez kattintson ide!

A feltüntetett induló árak +- 6,00 szférikus és 2,00 cilinder értékig érvényesek.
A feltüntetett kép illusztráció.

* A feltüntetett ár csak internetes áruházunkban érvényes, optikáinkban az induló ár 7.990 Ft-tól.  ** A feltüntetett progresszív szemüveg ár optikáinkban is érvényes.

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.