0 db termék 0 Ft értékben

Kosár
Kereső:

Dioptriás szemüvegek

Akcióink Újdonságok Látásvizsgálat Szemüveglencsék

Márkák 

Árkategóriák 

 • () 1 - 1.000 Ft
 • () 1.000 - 3.000 Ft
 • () 3.000 - 10.000 Ft
 • () 10.000 - 15.000 Ft
 • () 15.000 - 30.000 Ft
 • () 30.000 - 50.000 Ft
 • () 50.000 - 100.000 Ft
 • () 100.000 - 250.000 Ft

Nemek 

Keret típus 

 • () Damilos
 • () Fúrt
 • () Teljes

Lencse típus 

Anyagok 


Segítség / Gyakran Feltett Kérdések

Az internetről szemüveget? A fotó alapján tetszik, de honnan tudom, hogy jól fog-e állni? Hogyan tudom felpróbálni?

Önnek lehetősége van otthonában, munkahelyén vagy optikánkban (Bp.VIII.ker. József Krt. 11.) felpróbálni a megrendelt kereteket (a becsiszolt lencse nélkül).

Rendelhetek több keretet és kiválaszthatom, amelyik tetszik?

Igen, bármennyi keret rendelhet! Postai és futárral való szállíáts esetén is csak kauciót szükséges fizetnie. Ha esetleg nem találna megfelelő keretet, a kauciót visszafizetjük !

Miért rendelnék az internetről? Bemegyek az első optikai üzletbe és csináltatok ott egy szemüveget.

Röviden: mert sokkal olcsóbb. Valamint nyugodt körülmények között kiprobálhatja a keretek viselését, kikérheti családtagjai, barátai véleményét.

Mire van szükségem ahhoz, hogy szemüveget rendeljek?

Szüksége lesz egy 2 évnél nem régebbi receptre, mely tartalmazza a PD-t (szemtávolságot) is.

Ezen kívül hasznos, ha előző szemüvegének szárából megnézi annak méreteit is, ez keretek döntő többségén rajta van. Pl. a 49-17-135 számsor 49mm lencseátmérőt, 17mm-es hídhosszúságot és 135mm-es szárhosszúságot jelent.

Javasoljuk, hogy hasonló méretű keretet válasszon magának. Ebben segítségére van a keret-méret keresőnk is.

Hol tudom megvizsgáltatni a szememet?

Bármely szemészeti szakrendelőben illetve a legtöbb optikai üzletben is vagy optikánkban (Bp, VIII.ker. Tel: 06 20 288 6666). A szakrendelőkben a vizsgálat ingyenes. Ha optikánkban kéri a vizsgálatot, akkor ott fel is próbálhatja a kereteket.

Mennyi idő múlva kapom meg a szemüvegemet?

Normál, "dioptriás" szemüvegek esetében:

 • Optikánkban az összes keret raktáron van, ott felprobálhatóak. Ha futárral, postával kéri a szállítást és probát szeretne, a próbakereteket 1-2 munkanapon belül küldjük. A kész szemüveg elkészítési ideje függ a lencsétől, a lencseválasztó oldalon feltűntetjük.

Napszemüvegek, olvasószemüvegek, kiegészítők esetében:

 • Általában a termékeink raktáron vannak, így a munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket 1-2 munkanap múlva kapja meg. Ha optikánkba kéri a szállítást, akár már aznap átveheti a terméket !

Mi az az olvasószemüveg?

Az olvasószemüveg menüpontunkban lencsével előre összeszerelt „plusszos”, olvasáshoz használatos szemüvegeket talál. Ezek még olcsóbbak, mint a „rendes”, egyedileg készített szemüvegek, mivel nagy mennyiségben gyártják őket, mindkét szemre azonos dioptriával. Azonban csak a két szem egyforma látásgyengülése esetén vásárolja illetve figyeljen a megfelelő PD értékre is!

Mennyi garancia van a szemüvegekre?

Rendeltetés szerű használat mellett 1 év. Nem rendeltetés használatnak minősül pl. ha ráülnek vagy a lencsét összekarcolják.

LENCSÉKRŐL

Milyen lencséket szállítják a megrendelt szemüvegeket?

Csak műanyag lencsékkel szállítjuk a szemüvegeket, ezek könnyebbek, mint az üveg lencsék. Minden lencsét karcmentes és tükröződés mentes felülettel kezelve küldünk. 2 féle árkategória közül választhat. A normál vastagságú lencsék mellett választhat vékonyított modellek közül is, ezek magasabb dioptriáknál esztétikusabbak.

Mi az bifokális lencse?

Mi az bifokális lencse?

A bifokális lencse általában 40 év feletti embereknél lehet hasznos, akiknek távolra és közelre különböző erősségű szemüveget kell hordaniuk. E lencse esetében a lencse felső részét lehet távolra, a lencse alsó részét lehet olvasásra használni, A felső és alsó rész eltérő erősségű.

Mi az multifokális(progresszív) lencse?

Mi az bifokális lencse?

Funkcióját tekintve nagyon hasonlít a bifokális lencsére, azzal a különbséggel, hogy a távoli és az olvasó rész között van egy átmeneti sáv, amit lehet használni a köztes távolságokra. Ha multifokális vagy bifokális lencsével szeretne szemüveget, be kell fáradnia optikánkba..

^ Ugrás a lap tetejére

Iratkozzon fel hírlevelünkre és

5%-OS KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA !Szemüvegek.hu

Kupon 5%

Köszönöm, már feliratkoztam!Köszönjük, hogy feliratkozott!

A megadott e-mail címre

elküldtük az 5%-os KUPONT!


;