LÁTÁSVIZSGÁLAT 

CÉGEK ÉS INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA

English version

Az 50/1999 EüM rendelet a munkáltatók számára kötelezően előírja, hogy a minimum napi 4 órát képernyőt használó munkavállalóit rendszeres időközönként szemészeti szűrésre utaltassa be, és ha szükséges, a munkavégzéshez nélkülözhetetlen szemüveggel lássa el. 

Vállalatunk ezt a munkáltatói kötelezettséget hivatott támogatni az e célra felkészített szakembereivel, modern vizsgálati eszközeivel, valamint optikai üzlethálózatával.

A látásvizsgálatokat a hatályos előírásoknak megfelelően, magas minőségben, rövid idő alatt végezzük el úgy, hogy a munkavállaló a lehető legkevesebb ideig szüneteltesse feladatát.

Piaci pozíciónkból fakadóan a szemüveglencsék és keretek árai a legalacsonyabbak a magyar piacon.

Szinte az összes világmárkát forgalmazzuk, például:
Ray-Ban, Prada, Gucci, Police, Versace, Dior, Oakley.
Ezen márkák mellett, minden árkategóriában forgalmazunk termékeket. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásainkat magas minőségben és gyorsan nyújtsuk. Szemüveget akár 1 órán belül tudunk készíteni, saját műhelyünknek köszönhetően.

Budapesten összesen 4 optikával rendelkezünk. A Blaha Lujza térnél lévő Szemüvegek.hu Optika (József krt. 11.) a legnagyobb optikai üzlet Budapesten. A bolt két szintjén több, mint 5000 különböző napszemüveget és szemüvegkeretet kínálunk, aminél nagyobb választék nem létezik Magyarországon. A két vizsgáló helyiség a legmodernebb berendezésekkel felszerelt. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Ajánlatunk


Cégünk kihelyezett szemészeti szűréseket is végez az ország egész területén, speciálisan erre a célra biztosított vizsgáló személyzettel és felszereléssel. A vizsgálati eredmények alapján lehetőség nyílik az éleslátást biztosító, illetve a korrekciós munkavédelmi szemüvegek megrendelésére. Szolgáltatásunk azon munkáltatóknak jelent nagy segítséget, akiknél fontos, hogy a dolgozóik csak minimális időt töltsenek távol a munkavégzésük helyszínétől. Kialakított rendszerünk igazodik a több műszakos munkarendekhez. A helyszínen végzett szemészeti vizsgálat alkalmas arra is, hogy a munkavállalóval a munkavégzés helyszínén is ellenőrizni tudjuk a korrekció helyességét

A program menete

 
  • -> komputeres, és szubjektív látásélesség ellenőrzés
  • -> szemfenék-, törőközegek ellenőrzése (szűk pupilla mellett)
  • -> színlátás teszt, Lang-sztereoteszt, szemnyomás vizsgálat
  • -> szemüveg felírás
  • -> szemészeti betegségek szakirányba továbbítása
  • -> szemüvegkészítés helyszínre szállítással és fejre adaptálással

Pénzügyi előnyök


A dolgozói szemüvegtérítés történhet akként, hogy a munkavállaló közvetlenül vásárolja meg a szemüvegkeretet és lencsét. A munkáltató, a cég nevére kért számla alapján, részben vagy egészben megtéríti a szemüveg és lencse költségét a munkavállaló számára. A munkáltató pénzügyi kötelessége az előírt szemüveg és lencse legkisebb előállítási költségének térítése. A munkáltató általában meghatározza azt az összeghatárt, melyet elfogad elszámolhatóként.
 
A vállalatnak előnyös, mert:
  • -> a látásvizsgálat minimális munka időkiesést okoz;
  • -> a védőszemüvegek esetében a termék költségként elszámolható, az Áfa     visszaigényelhető.
KAPCSOLAT 

Marton Zsuzsa

Tel.: +36 20 528 6571
marton.zsuzsa@szemuvegek.hu


Cégnév: 
O3 Optika kft
(Szemüvegek.hu optikák)

Székhely: 
1037 Budapest,
Szépvölgyi út 49-61. C/5 

Központi iroda:
2040 Budaörs, Gyár u.2. 
(Budaörsi ipari park)

Várjuk visszajelzését, és vállalatára szabott ajánlatot készítünk!