Akcióink


ŐSZI RAY-BAN, OAKLEY ÉS VOGUE JÁTÉK!

HOYA BLUECONTROL KÉK FÉNY SZŰRŐS LENCSÉK 40% KEDVEZMÉNNYEL!

HOYA PROGRESSZÍV LENCSÉK 40% KEDVEZMÉNNYEL!

HOYA KIDS LENCSÉK 20% KEDVEZMÉNNYEL + AJÁNDÉK SORSJEGY MINDEN PÁR KIDS LENCSE MELLÉ!

DUPLÁZÓ AJÁNLAT

KOMPLETT SZEMÜVEG ÁRAINK!


 
 

ŐSZI RAY-BAN, OAKLEY ÉS VOGUE JÁTÉK!

Nyerjen értékes ajándékot a Szemüvegek.hu Optikák egyikében vásárolt Ray-Ban, Oakley vagy Vogue optikai szemüvegéhez!

Amennyiben az akciós időszak alatt a megadott három márka egyikéből optikai szemüveget vásárol munkatársaink felajánlják Önnek a nyereményjátékban való részvételt.

A regisztrációs kártyán az elérhetőségi adatai mellett arra lennénk kíváncsiak, hogy Ön hogyan jellemezné a szemüveget amit vásárolt.

Az akció időtartama: 2019. október 10 - november 15.

Ray-Ban nyeremény: JBL Charge 4 Hordozható Bluetooth Speaker
Oakley nyeremény: Fitbit okosóra
Vogue Eyewear nyeremények: Pandora ékszer szett (nyaklánc, karkötő, gyűrű)

A sorsolás az akciós időszak után, 2019. november 22-én 10:00-kor történik. A nyerteseket a regisztrációnál megadott elérhetőségeken keressük, amennyiben nem elérhető 48 órán belül, új nyertest sorsolunk.

Játékra regisztrálni, kizárólag személyesen a Szemüvegek.hu Optikákban lehet regisztrációs kártya kitöltésével, Ray-Ban, Oakley vagy Vogue optikai szemüveg vásárlásakor, a meghirdetett akciós időszakban.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

 
 

HOYA BLUECONTROL KÉK FÉNY SZŰRŐS LENCSÉK 40% KEDVEZMÉNNYEL!

Hagyománnyá vált, hogy az október a „Látás Hónapja” visszatérően minden évben. Kiemelt akciónkban 40% kedvezményt biztosítunk a BLUECONTROL kék fény szűrős lencsék árából.

Az akció időtartama: 2019. október 1-31.
Az akcióban a BLC 1.50 és 1.60 M.A.P. szemüveglencsék vesznek részt.

BLUECONTROLL szemüveglencsék: Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek és GPS eszközök kék fényt bocsátanak ki. Bár a kék fény természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt –, túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz vagy akár álmatlansághoz is vezethet.

A kijelzők, okos eszközök, monitorok és tv-k által kibocsátott kék fény pedig mindenkit terhel akár szemüveges akár nem.

Hatékony védelmet nyújt a kék fény ártalom ellen kifejlesztett speciális felületkezelési réteg a BlueControl, ami semlegesíti a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt.

BlueControl felületkezelésünk hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szeme egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.

Előnyök
 • Nyugodt, kontrasztosabb látást és természetesebb színérzékelést biztosít
 • Csökkenti a ragyogást
 • Jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!

 

Hoya progresszív lencsék 40% kedvezménnyel!

Hagyománnyá vált, hogy az október a „Látás Hónapja” visszatérően minden évben. Ezért nagyszabású progresszív lencse akciót tartunk: 40% kedvezményt biztosítunk a Balansis és a Daynamic progresszív lencséink árából!

Az akció időtartama: 2019. október 1-31.

Balansis szemüveglencsék: Torzításmentes látómező a lencse teljes felületén. Balansis lencsék fejlesztése során arra törekedtek, hogy a fókuszálás ne legyen megerőltető a digitális és nyomtatott média eszközök használata közben. A progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők:

• vizuális kényelem
• stabilitásérzet
• könnyű megszokás
• megfizethető ár
• esztétikus megjelenés.

Daynamic szemüveglencsék: modern progresszív lencse, amely sokkal nagyobb vizuális kényelmet biztosít, mint az olvasószemüvegek, és a hagyományos progresszív lencsék. Így nem kell többé hatástalan módszerekkel kísérleteznie! A Daynamic lencsék a leginnovatívabb technológiai eljárásokkal készülnek, így használatuk során nem kell annyira megdöntenie a fejét az olvasáshoz, és természetes érzést tapasztalhat e lencsék viselése közben. Ráadásul szabadon választhat bármilyen kerettípust, anélkül, hogy az a látásélmény rovására menne!

A Daynamic lencsék előnyei:

• Éles látás minden távolságra
• Széles és tiszta látómezők
• Széles keretválaszték, kompromisszumok nélkül

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!
 

HOYA KIDS LENCSÉK 20% KEDVEZMÉNNYEL + AJÁNDÉK SORSJEGY MINDEN PÁR KIDS LENCSE MELLÉ!
Az akció időtartama: 2019. augusztus 12. – október 31.

Az akcióban résztvevő termékek:
• Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
• Hilux Kids 1.50 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

Az akció során, a fenti kedvezmény mellett, minden pár Hoya Kids lencse mellé egy sorsjegyet is kapni fog, amellyel az alábbi nyeremények közül lehet egy az Öné:

Nyeremények:

• 10 db Fujifilm Instax Mini 9 fényképezőgép
• 10 db Harry Potter Roxforti Fúriafűz LEGO készlet
• 10 db Heavy Tools „EWERT18” típusú, 32 literes hátizsák

A gyermekkor igényeire szabott ajánlatunk:
Egy lencse, amely tökéletesen illeszkedik a gyermekek aktív életmódjához, éles látást, ütésállóságot, UV-védelmet és kényelmes viseletet biztosítva számukra.
A fiatal és még sérülékeny gyermeki szemek rendkívül fontosak a gyerekek kognitív fejlődése szempontjából. Emellett, a gyermeklencséknek különböző speciális követelményeknek kell megfelelniük, mivel a gyerekek nagyon aktívak, mozgékonyak.
A Hoya ezért speciális termékkínálatot állított össze, kifejezetten a gyerekek igényeire szabva, ezzel könnyítve meg a látszerészek számára az ajánlást, a szülők számára pedig a döntéshozatalt.

A gyermekemnek szemüvegre van szüksége?
Gyakori jelek, amelyek arra utalnak, hogy gyermekének szemüvegre lehet szüksége:
• Túl közel ül a tévéhez;
• Olvasás közben gyakran eltéveszti a sorokat;
• Gyakori pislogás és a szem dörzsölése;
• Hunyorgás, a fej félrebillentése, vagy az egyik szem behunyása fókuszálás közben;
• Hirtelen visszaesés az iskolai teljesítményben;
• Nincs kedve részt venni a fizikai tevékenységekben;
Szemvizsgálat után gyermekének szemüveg viselését javasolhatják. A Hoya speciális termékkínálattal rendelkezik a gyermekek számára: alapanyagok és felületkezelések széles választékát fejlesztette ki. Ezek kombinációjából összeállítható a tökéletes szemüveg az Ön gyermeke számára.
Az ideális megoldás gyermekek számára:

A Hoya Kids lencsék rendkívül vékonyak és könnyűek, törés- és ütésállóak, és 100% UV-védelmet, illetve maximális kényelmet biztosítanak kis viselőiknek. A gyermeklencsék bármilyen keretbe illeszthetőek, és az elérhető lencsekonstrukciók különféle látászavarok korrigálására alkalmasak. E lencséink különböző felületkezelésekkel és színezésekkel kombinálhatóak, még nagyobb kényelmet nyújtva a gyermekeknek.


A nyereménysorsolás menete:

Az akcióban résztvevő Kids lencsék mellé egy kupont adunk. A www.hoyaajandekozon.hu weboldalon szükséges leadnia a kupon kódját, illetve az oldalon kért egyéb adatokat (név, e-mail cím, vásárlás helye stb. Amennyiben szeretne részt venni nyereményjátékban, legkésőbb 2019. november 14-ig, kérjük regisztráljon.

A sorsolásra 2019. november 15-én kerül sor. A sorsolás alkalmával 30 db nyertes kód kerül kisorsolásra, amelyekkel a fenti nyeremények közül nyerhet.
Amennyiben nyert, a Hoya Lens Hungary Zrt. e-mailben fogja értesíteni Önt, majd a Szemüvegek.hu Optikában veheti át a nyereményt.

A 2019. november 14. után leadott kódok nem vesznek részt a nyereményjátékban. A nyeremény készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.
A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!
 

DUPLÁZÓ AJÁNLAT
Hoya progresszív lencsékre

Vásároljon az alábbi progresszív lencsékből és választhat a megjelölt progresszív szemüveglencsékből vagy munkaszemüveg lencsékből.

Az akció időtartama: 2018.10.5. - visszavonásig

Az ajánlatban résztvevő progresszív lencsék:A 2.pár (ajándék) lencse a következő Progresszív-szemüveglencse típusok közül választható:

• MySytle V+ (EyeGenius is) • Lifestyle 3 és 3i • Balansis • Summit Pro/CD Trueform (polarizált is) • Amplitude Trueform • EnRoute és EnRoute Pro progresszív lencsék • Sportive Trueform progresszív lencsék

Választható Munkaszemüveg-lencsék:

• WorkStyle V+ • Tact Trueform • Lectrue A és Lectrue B M.A.P. és TrueForm • Addpower 60 1.50 M.A.P és TrueForm

A megadott lencsék minden alapanyagban és rétegzésben, továbbá M.A.P és gyártott változatban is részt vesznek ajánlatunkban.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

• A 2 pár lencsét egy időben kell megrendelni.

• A duplázó ajánlat igénybevételekor az 1. pár progresszív lencse kedvezmények nélküli lista áron kerül számlázásra.

• Az ajándék pár lencse a megrendelt 1. pár progresszív lencsével azonos, vagy annál alacsonyabb értékű progresszív vagy munkaszemüveg-lencse lehet.

• Amennyiben a 2. pár lencse progresszív lencse, akkor a 2 pár lencse dioptriájának meg kell egyeznie.

• Abban az esetben, ha a 2. pár lencse munkaszemüveg, a rendelt dioptria eltérhet az eredeti progresszív lencse dioptriájától, de a szemüvegviselőnek meg kell egyeznie.

Az akció további részleteiről érdeklődjön a Szemüvegek.hu Optikákban vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 20 288 6666 telefonszámon!
 

Komplett szemüveg áraink!
Vásároljon verhetetlen áron komplett szemüveget! Az árak tartalmaznak egy szemüvegkeretet valamint egy pár szemüveglencsét karcvédő és tükröződéscsökkentő réteggel.

Ingyenes szemvizsgálatról érdeklődjön optikáinkban vagy online időpont foglaláshoz kattintson ide!
Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 288 6666 telefonszámot!

Üzleteink elérhetőségéhez kattintson ide!

A feltüntetett induló árak +- 6,00 szférikus és 2,00 cilinder értékig érvényesek.
A feltüntetett kép illusztráció.

* A feltüntetett ár csak internetes áruházunkban érvényes, optikáinkban az induló ár 7.990 Ft-tól.  ** A feltüntetett progresszív szemüveg ár optikáinkban is érvényes.
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.