WorkStyle V+

 


Prémium, a viselőre szabott beltéri lencsék


WorkStyle V+ exkluzív beltéri szemüveglencsénk a szemüvegviselők személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra, és példátlan binokuláris teljesítményt nyújt viselőjének. Három tervezésben kapható, mindhárom egy-egy meghatározott, speciális munkatávolságra szolgál, a szemüvegviselők igényeinek megfelelően.

A WorkStyle V+ szemüveglencsék tökéletes megoldást jelentenek az irodai és egyéb beltéri munkát végző személyek számára, mivel optimális mélység- és szélességészlelést biztosítanak mind közelre, mind középtávolságra.


WorkStyle V+ lencséink három tervezésben elérhetőek:


Close

Tökéletes megoldás azon szemüvegviselők számára, akik nagyfokú koncentrációt és pontosságot igényelnek szakmájukból vagy hobbijukból kifolyólag. A létező legszélesebb közeli látómezőt biztosítja, miközben középtávolságra is éles látást nyújt viselőjének, 1 méter távolságig.

Screen

Ideális megoldás mindazok számára, akik egyenletes, éles mélység- és szélességészlelést igényelnek közelre, 2 méter távolságig. A legjobb megoldás az ülőmunkát vagy számítógépes munkát végző személyek számára.

Space

Ez a tervezés azon szemüvegviselők számára ajánlott, akik a számítógép képernyőjénél valamivel távolabbra fókuszálnak elsősorban mindennapi munkájuk során, de távolra is korlátok nélküli éles látást igényelnek, miközben a számítógép képernyőjét is kristálytisztán szeretnék látni.


Ez a termékünk a következő előnyöket nyújtja az Ön számára


Tökéletes mélység- és szélességészlelés közelre és középtávolságra

Egyenletes és kényelmes fókuszváltás a különböző távolságok között

A legmagasabb szintű optikai precizitás

Megerőltetés nélküli fókuszálás, kiváló mélységészlelés

Tökéletes megoldás irodai munkavégzéshez

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.