Sensity

 


Rendkívüli kényelmet biztosító fényresötétedő lencsék


Árnyékba vonulni sokszor kényelmesebb, mint a napfénynek kitéve lenni. Önnek is ismerős a helyzet? A Hoya azért vezette be 2014-ben a Sensity lencséket, hogy kényelmes látásélményt biztosítson a szemüvegviselőknek, minden fényviszony esetén.

A Sensity fényresötétedő lencsék kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak minden éghajlaton, évszakban és körülmények között. Pillanatok alatt divatos napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék rendkívüli kényelmet és védelmet biztosítanak a szemüvegviselők számára!


Természetes színárnyalatok

A Sensity lencsék három természetes színárnyalatban kaphatóak, amelyeket a szakértők a napszemüvegtrendek figyelembevételével fejlesztettek ki, a garantáltan divatos megjelenés érdekében. Sensity színárnyalatok: egy természetes szürke árnyalat, egy melegebb barna, és egy élénk, de enyhe intenzitású zöld.


Sensity Szürke

Sensity Barna

Sensity Zöld


Előnyök az Ön számára


Divatos napszemüveglencse kültéren

Rendkívüli átlátszóság beltéren

100%-os védelem az UV-sugarakkal szemben

Ragyogás csökkentése

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.