Prémium progresszív lencsék, az Ön életstílusára szabva

 


Kiemelkedő teljesítményű prémium progresszív szemüveglencsék


Ezek az új, prémium multifokális szemüveglencsék tiszta és természetes látást biztosítanak Önnek minden távolságra, igazodva az Ön életstílusához és mindennapi tevékenységeihez. Megszokásuk pedig rendkívül egyszerű!

A modern életstílus és a digitális eszközök mindennapi használata kihívást jelenhet a szemeink számára. Ennek ellenére, a legtöbb szemüvegviselő nincs tisztában azzal, hogy a napi rutinjához, életviteléhez választott szemüveglencsék mennyit javíthatnak az életminőségén. Ez a prémium progresszív termékünk 3 különböző típusban érhető el, amelyek mindegyike különböző vizuális igényeknek tesz eleget. Így különböző életstílusú szemüvegviselők számára jelenthetnek ideális megoldást.

Felmérések szerint a szemüvegviselők 30%-a aggódik amiatt, hogy nem fogja tudja megszokni multifokális lencséit.* Ezek a prémium multifokális termékeink olyan új, csúcstechnológiás megoldásokkal készülnek, amelyek érezhetően megkönnyítik a megszokást. Emellett, megalkotásukkor olyan eljárásokat alkalmazunk, amelyek biztosítani tudják a lehető legjobb optikai teljesítményt is.

*Millward Brown szemüvegviselők multifokális lencsékkel kapcsolatos tapasztalatai” kvantitatív kutatás 7 európai országban, n=1415, 2013. május


Ez a termékünk a következő előnyöket nyújtja az Ön számára


Pontosabb korrekció, optimalizált látásélesség

Érezhetően pihentetőbb látásélmény

Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek – pl. okostelefonok, tabletek – használata közben is

Természetes látás és stabil látómező mozgás közben

Három tervezésben elérhető, az egyedi vizuális igények kielégítése érdekében

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.