A szemünk védelme a digitális világban

 


Pihentesse szemeit a digitális világban!


Digitális világban élünk, de a szemünket nem erre találták ki. A számítógépek, TV-k és okostelefonok, amelyeket otthon, illetve munkában is használunk, és amelyek nélkül már nem is tudnánk élni, digitális szemfáradtságot okoznak (ezt más néven számítógépes látás szindrómának is nevezik). Ennek tünetei – pl. szemirritáció, homályos látás vagy fejfájás – már két óra eszközhasználat után jelentkezhetnek.

A digitális lencséinket kimondottan arra terveztük, hogy enyhítsék a digitális szemfáradtság tüneteit. Ezek a lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata), a nap minden percében. Mindez a lencsék alsó részén található „teljesítménynövelő zónának” köszönhető. Szemünk nem a digitális képernyőkhöz lett megalkotva, de a Sync lencsék igen!

Egy friss kutatás szerint, a kutatásban résztvevők szemfáradtsággal kapcsolatos tünetei 84%-kal csökkentek a Hoya digitális lencsék viselésének köszönhetően.

Keresse fel látszerészét, és tudjon meg többet arról, hogy milyen előnyöket nyújthat az Ön számára a Sync szemüveglencse!


A Sync lencse előnyei


Éles, tiszta távoli látómező, mindennapi használatra tervezett lencse

Segít megelőzni vagy enyhíteni a digitális szemfáradtság tüneteit

Kiemelt vizuális kényelmet biztosít a nap minden percében

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.