Digitális eszközök használatához

 


Extra kényelem a digitális világban


Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek és televíziók mindennapi életünk elengedhetetlen részévé váltak. Azonban az állandó készülékhasználatnak hátrányai is vannak.

Egy kutatás kimutatta, hogy a szemüvegviselők 83%-a tapasztal valamilyen jellegű diszkomfortérzetet a digitális eszközök használata közben vagy közvetlenül azt követően.* Ez lehet a szem megerőltetése, szemfáradtság vagy akár álmatlanság is. A Hoya e felületkezelése segít kiküszöbölni ezeket a hatásokat: jelentősen csökkenti a szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemirritáció kialakulását. Ez az ideális megoldás azon szemüvegviselők számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését, ezek a szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak.

* Millward Brown, 2012. november


Ez a felületkezelésünk a következő előnyöket nyújtja az Ön számára


Jelentősen csökkenti a szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását

Csökkenti a ragyogást, és nyugodt látást biztosít

Kontrasztosabb látás és természetesebb színérzékelés

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.