BlueControl

 


A szükséges védelem a digitális világban


Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek és GPS eszközök kék fényt bocsátanak ki. Bár a kék fény természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt –, túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz vagy akár álmatlansághoz is vezethet. BlueControl felületkezelésünk hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szemünk egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.

A BlueControl egy olyan felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. Ez az optimális megoldás a vásárlók azon csoportja számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, a BlueControl szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak viselőjüknek.

Egy kutatás* eredményei szerint, amint tudomást szereznek a vásárlók a kék fény káros hatásairól, már meg is győztük őket a BlueControl felületkezelés előnyeiről. A kék fény okozta mellékhatások ismertetése után ugyanis a vizsgált célcsoport 78%-a találta vonzónak a kék fényt csökkentő lencséket, és 58%-uknak volt közvetlen szándéka, hogy további információkért felkeressen egy látszerészt. Ezért a BlueControl felületkezelés egyedülálló értékesítési lehetőségeket kínál Önnek!

*Millward Brown: "Vásárlói vélemények a tükröződéscsökkentő rétegekkel kapcsolatban” kutatás a Hoya megbízásából,1204 szemüvegviselő bevonásával, 6 európai országban, 2012. november


Vásárlói előnyök


Nyugodt, kontrasztosabb látást és természetesebb színérzékelést biztosít

Csökkenti a ragyogást

Jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.