A szükséges védelem a digitális világban a kék fény ellen

 
 \\ Önt és családját is érintő probléma! //
 

Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek és GPS eszközök kék fényt bocsátanak ki. Bár a kék fény természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt –, túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz vagy akár álmatlansághoz is vezethet.
 

A kijelzők, okos eszközök, monitorok és tv-k által kibocsátott kék fény pedig mindenkit terhel akár szemüveges akár nem.

 
Van költséghatékony megoldás!
A Szemüvegek.hu Optikákban fontosnak tartjuk a kék fény terhelés elleni védekezést. Hatékony védelmet nyújt a kék fény ártalom ellen kifejlesztett speciális felületkezelési réteg a BlueControlami semlegesíti a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt.

BlueControl felületkezelésünk hatékony védelmet nyújt a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szeme egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.
Előnyök
Nyugodt, kontrasztosabb látást és természetesebb színérzékelést biztosít
Csökkenti a ragyogást
Jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.
 
A BlueControl felületkezeléssel ellátott Hoya szemüveglencsék különleges kényelmet nyújtanak viselőjüknek – amellett, hogy rendkívül karcállóak, vízlepergető, por és szennyeződéstaszító hatással is rendelkeznek, és még a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét is jelentősen csökkentik.
Ennek köszönhetően a BlueControl tükröződéscsökkentő felületkezeléssel készülő szemüveglencsék rendkívül hosszú életűek lesznek és extra kényelmet nyújtanak majd Önnek – még a digitális eszközök használata közben is!

A Hoya a Hi-Vision LongLife BlueControl felületkezeléssel ellátott szemüveglencsék esetében 3 év garanciát nyújt a szemüveglencsén található rétegre vonatkozóan. Amennyiben a réteg állapota rendeltetésszerű használat mellett, a garanciális időn belül minőségileg kifogásolhatóvá válik, akkor kicseréltetheti szemüveglencséit az eredetivel megegyező korrekciós értékben.
Kérje szemüveglencséjét BlueControl réteggel, hogy semlegesítse a kék fény okozta ártalmat! Amennyiben további személyes tanácsadásra lenne szüksége jelentkezzen be látásvizsgálatra és optometristáink minden felmerülő kérdésére választ adnak.
Jelentkezzen be látásvizsgálatra, keresse az ingyenes időpontokat!
Online időpontfoglalás látásvizsgálatra
A szükséges védelem a digitális világban a kék fény ellen.

HOYA BlueControl

SZEMÜVEGEK.HU
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.