Fedezze fel a Ray-Ban® dioptriás szemüvegeit!

Az úttörő stílus->●●<- úttörő technológiával találkozik az új Ray-Ban® dioptriás lencséiben

A valódi RAY-BAN® lencsék a vásárlók személyre szabott igényeihez igazodnak

_______

A Ray-Ban® megalkotta a legfejlettebb technológiával készült dioptriás szemüveg és napszemüveg lencséit. Ezzel lehetővé téve a tökéletes látásélmény és a legjobban kedvelt Ray-Ban® formavilág ötvözetét. 

Az eredetiség védjegye

Egy Ray-Ban® szemüveg sem lenne teljesen egyedülálló, eredeti logó nélkül. A jobb oldali lencsén egy gravírozott Ray-Ban® logó, a bal oldali felületen pedig a RB kezdőbetűk tanúsítják a lencsék eredetiségét. Tartva magukat az egyedi megjelenéshez és eredetiséghez a márkajelzés egyaránt szerepel minden rendelhető lencséiken.


A nagyfelbontású látásélmény

A nagyfelbontású látásélmény érdekében a Ray-Ban® lencséket digitálisan, pontról pontra optimalizálják a hátsó felületen a szélesebb látómező, élesebb látás, valamint a csökkentett szemfáradtság érdekében.


Prémium antireflex bevonat

A Ray-Ban® összes átlátszó lencséje PRÉMIUM ANTIREFLEX bevonattal van ellátva, külső és belső felületükön egyaránt. Ez a prémium antireflex réteg magába foglalja az UV szűrést, külső-belső fényvisszaverődést, hidrofób és olefób bevonatot valamint az antisztatikus réteget. Ugyanez a prémium antireflex rétegzés kiegészíthető a kékfényszűrő bevonattal, mely csökkenti a szemfáradtságot.


Dioptriás fényre sötétedő lencsék

A Ray-Ban® lencsék elérhetők az úgynevezett Transitions Light Intelligent fényresötétedő változatban, mely minden fényviszonynak megfelelően alkalmazkodik az UV sugárzás hatására. A Ray-Ban® fényresötétedő lencséi beltéri használat során átlátszóak, majd kültérben automatikusan sötétednek, igazodva ezzel a megváltozott fényviszonyokhoz. Blokkolják a káros Uv-sugarak 100%-át, továbbá a kék fénytől is védik szemünket. Ezek a lencsék most G-15 színben(ikonikus zöld)  elérhetőek. Az optimális eredmény elérése érdekében a Ray-Ban® fényresötétedő lencséi a belső felületükön is rendelkeznek védőréteggel. Ez a fejlett technológia védelmet biztosít az ütések, karcolások, víz-és por ellen.


Egyszínű, színátmenetes és tükrös lencsék

A Ray-Ban® napszemüvegek már dioptriás változatban is elérhetőek, rendelhetőek. Ezeket a lencséket többféle színezéssel lehet rendelni az ügyfelek igényeire szabva, melyek a mindennapos használat mellett, ideálisak különféle tevékenységek végzésére.

A polarizált dioptriás napszemüvegek védik a szemet a vízszintes felületekről visszaverődő, vakító visszatükröződésektől.

Chromance™ dioptriás napszemüveglencsék 

_______

A színeket szerető szemeknek


A Chromance dioptriás napszemüveglencsék különleges látásélményt biztosítanak viselőjük számára. Az említett lencsék megnövelt kontrasztot, élénkebb színeket biztosítanak. Egyediségüknek köszönhetően hangsúlyozzák a színek intenzitását és kihangsúlyozzák a színek között különbségeket, a tisztább érzékelés érdekében.

Green Mirror Blue
Fényáteresztés 8 - 18%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 3P
Grey Mirror - Grey Gradient
Fényáteresztés 18 - 43%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 2P
Green Mirror - Gold Gradient
Fényáteresztés 18 - 43%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 2P

Új síklencsés modellek

_______

Az ikonikus síklencsés Ray-Ban® modellek már elérhetőek eredeti Ray-Ban® dioptriás lencsékkel is.

Szeretne további információkat kapni?

Munkatársaink a dioptriás Ray-Ban® szemüvegekkel kapcsolatban szívesen adnak további felvilágosítást Önnek!
Kérjük fáradjon be egyik Szemüvegek.hu Optikába és kérje munkatársunk segítségét.


A Szemüvegek.hu Optikák hálózat hivatalos Ray-Ban® viszonteladó 2016 óta.

Budapesti exkluzív optikáinkban, modern vizsgálóval és óriási választékkal várják kollégáink.
© 2019 Szemüvegek.hu Optikák