Fedezze fel a Ray-Ban® dioptriás szemüvegeit!

Az úttörő stílus úttörő technológiával találkozik az új Ray-Ban® dioptriás lencséiben

A valódi RAY-BAN® lencsék a vásárlók személyre szabott igényeihez igazodnak

A Ray-Ban® megalkotta a legfejlettebb technológiával készült dioptriás szemüveg és napszemüveg lencséit. Ezzel lehetővé téve a tökéletes látásélmény és a legjobban kedvelt Ray-Ban® formavilág ötvözetét. 

Az eredetiség védjegye

Egy Ray-Ban® szemüveg sem lenne teljesen egyedülálló, eredeti logó nélkül. A jobb oldali lencsén egy gravírozott Ray-Ban® logó, a bal oldali felületen pedig a RB kezdőbetűk tanúsítják a lencsék eredetiségét. Tartva magukat az egyedi megjelenéshez és eredetiséghez a márkajelzés egyaránt szerepel minden rendelhető lencséiken.

A nagyfelbontású látásélmény

A nagyfelbontású látásélmény érdekében a Ray-Ban® lencséket digitálisan, pontról pontra optimalizálják a hátsó felületen a szélesebb látómező, élesebb látás, valamint a csökkentett szemfáradtság érdekében.

Prémium antireflex bevonat

A Ray-Ban® összes átlátszó lencséje PRÉMIUM ANTIREFLEX bevonattal van ellátva, külső és belső felületükön egyaránt. Ez a prémium antireflex réteg magába foglalja az UV szűrést, külső-belső fényvisszaverődést, hidrofób és olefób bevonatot valamint az antisztatikus réteget. Ugyanez a prémium antireflex rétegzés kiegészíthető a kékfényszűrő bevonattal, mely csökkenti a szemfáradtságot.

Dioptriás fényre sötétedő lencsék

Transitions Light Intelligent fényresötétedő változat

A Ray-Ban® lencsék elérhetők az úgynevezett Transitions Light Intelligent fényresötétedő változatban, mely minden fényviszonynak megfelelően alkalmazkodik az UV sugárzás hatására. A Ray-Ban® fényresötétedő lencséi beltéri használat során átlátszóak, majd kültérben automatikusan sötétednek, igazodva ezzel a megváltozott fényviszonyokhoz. Blokkolják a káros Uv-sugarak 100%-át, továbbá a kék fénytől is védik szemünket. Ezek a lencsék most G-15 színben(ikonikus zöld)  elérhetőek. Az optimális eredmény elérése érdekében a Ray-Ban® fényresötétedő lencséi a belső felületükön is rendelkeznek védőréteggel. Ez a fejlett technológia védelmet biztosít az ütések, karcolások, víz-és por ellen.

Dioptriás napszemüveglencsék

Egyszínű, színátmenetes és tükrös lencsék

A Ray-Ban® napszemüvegek már dioptriás változatban is elérhetőek, rendelhetőek. Ezeket a lencséket többféle színezéssel lehet rendelni az ügyfelek igényeire szabva, melyek a mindennapos használat mellett, ideálisak különféle tevékenységek végzésére.

A polarizált dioptriás napszemüvegek védik a szemet a vízszintes felületekről visszaverődő, vakító visszatükröződésektől.

Chromance™ dioptriás napszemüveglencsék 

A színeket szerető szemeknek

A Chromance dioptriás napszemüveglencsék különleges látásélményt biztosítanak viselőjük számára. Az említett lencsék megnövelt kontrasztot, élénkebb színeket biztosítanak. Egyediségüknek köszönhetően hangsúlyozzák a színek intenzitását és kihangsúlyozzák a színek között különbségeket, a tisztább érzékelés érdekében.

Green Mirror Blue

Fényáteresztés 8 - 18%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 3P

 

Grey Mirror - Grey Gradient

Fényáteresztés 18 - 43%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 2P

 

Green Mirror - Gold Gradient

Fényáteresztés 18 - 43%
Vezetésre alkalmas
Szürő: 2P

 

Új, síklencsés modellek

Az elérhető modellek

Az ikonikus síklencsés Ray-Ban® modellek már elérhetőek eredeti Ray-Ban® dioptriás lencsékkel is.

A Szemüvegek.hu hivatalos Ray-Ban® viszonteladó 2016 óta.

RAY-BAN®

SZEMÜVEGEK.HU
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.