ÖN EGYEDI, CSAKÚGY, MINT YUNIKU SZEMÜVEGE

A József krt.-i üzletben már elérhető!

A világ első látáscentrikus, 3D-s tervezésű személyre szabott szemüvege kizárólag az Ön számára készül

Nem csak a keretet, hanem a lencsét is személyre szabott méretben tudjuk elkészíteni. Ez a Yuniku szemüveg.  A világ első látás-centrikus, 3D-s tervezésű, személyre szabott szemüvege. A 3D-s tervezésű, személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcához és látásához igazodik. A hagyományos szemüvegek csak bizonyos fokig személyre szabhatóak. A keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk. Ezzel szemben a Yuniku egy forradalmi, látás-centrikus megközelítést alkalmaz.
 

Az egész folyamat az arcvonásainak és vizuális igényeinek felmérésével kezdődik. Ennek az eszköznek segítségével, arcszkennelés során rögzítjük az Ön arcvonásbeli adottságait. A begyűjtött adatok alapján a rendszer meghatározza az optimális viselési paramétereit és a keret méretére is automatikus ajánlást ad. Ez nem csak az optimális látást, hanem a keret legkényelmesebb illeszkedését is biztosítja, mivel a keret így egyedileg az arcvonásaira szabható.

Milyen eljárással készülnek a szemüvegkeretek?

Egy 3D nyomtató segítségével, az egyedi paramétereinek megfelelően, legyártására kerül a szemüvegkeret. Nem az optikában, hanem külföldön nagy teljesítményű, speciális 3D-s nyomtatóval. Ennek az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően valósul meg, hogy most először élvezheti a tökéletes optikai teljesítményt, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül. Az arcvonásaidhoz egyedileg illeszkedő, tökéletes keret – nem jelentkezhet többé szorító, dörzsölő érzés a szemüveg viselésekor.
 

Mennyi idő alatt lesz kész a szemüveg?
 

A vizsgálat és felmérés után, kiküldjük az Önről készült számítógépes file-t a gyárba. Ott elkészítik a komplett szemüveget. Körülbelül két hétig tart az egész folyamat. Ezek után már viselheti is a saját, valóban egyedi szemüvegedet. Ilyen szemüvegben biztosan nem fog szembe jönni Önnel senki az utcán!

Hoya Yuniku bemutató videó


Y  U  N  I K  U

EGYEDI SZEMÜVEGEK KÉSZÍTÉSE


Szemüvegek.hu Budapest Optika József krt. 11.

Bejelentkezés: 06 20 288 6666 (H-Szo: 10-18h)

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.