Személyre szabott beltéri lencsék

 


Éles látás a legapróbb részletekig


Exkluzív beltéri szemüveglencsénk a szemüvegviselők személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra.

Ha a munkája során sok időt tölt a számítógép előtt, a Hoya beltéri lencséi biztosítják az Ön számára a szükséges támogatást. Dolgozzon korlátok nélkül a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséivel! E lencsék tiszta, éles látást és páratlan optikai tisztaságot nyújtanak. Emellett, kialakításukkor az Ön személyes vizuális igényeit, illetve az Ön által kiválasztott keret típusát is figyelembe vesszük.


E lencséink háromféle tervezésben kaphatóak, amelyek mindegyike egy-egy meghatározott, speciális munkatávolságra szolgál:


Close

Tökéletes megoldás azon szemüvegviselők számára, akik nagyfokú koncentrációt és pontosságot igényelnek szakmájukból vagy hobbijukból kifolyólag. A létező legszélesebb közeli látómezőt biztosítja, miközben középtávolságra is éles látást nyújt viselőjének, 1 méter távolságig.

Screen

Ideális mindazok számára, akik egyenletes, éles mélység- és szélességészlelést igényelnek közelre, 2 méter távolságig. A legjobb megoldás az ülőmunkát vagy számítógépes munkát végző személyek számára.

Space

Ez a tervezés azon szemüvegviselők számára ajánlott, akik a számítógép képernyőjénél valamivel távolabbra fókuszálnak elsősorban mindennapi munkájuk során, de távolra is korlátok nélküli éles látást igényelnek, miközben a számítógép képernyőjét is kristálytisztán szeretnék látni.


Ez a termékünk a következő előnyöket nyújtja az Ön számára


Széles közeli és közép távoli látómező, ideális megoldás digitális eszközök használatához

Megerőltetés nélküli fókuszálás, tökéletes mélységészlelés

Az irodai munkához és nagy precizitást igénylő tevékenységekhez tökéletesen illeszkedő megoldás

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.