Fényresötétedő lencsék

 


Maximális kényelem és védelem minden fényviszonyok közöttás, maximális kényelem


Környezetünk folyamatosan változik a nap során, ami a szemüvegviselők számára gyakran kihívást jelent, hiszen a változó fényviszonyok miatt folyamatosan cserélgetniük kell egy dioptriás szemüveget és egy napszemüveget. A fényresötétedő lencséket úgy alakították ki, hogy alkalmazkodjanak a minket körülvevő fényviszonyokhoz: a szabadban besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, és átlátszó színt vesznek fel. Így maximális komfortot és védelmet biztosítanak, minden fényviszonyok között!

Innovatív fényresötétedő szemüveglencse-technológia

Fényresötétedő lencsék


A fényresötétedő lencsék legújabb generációja túlmutat az egyszerű látáskorrekción. A Fotokromatikus Precíziós Technológiával és a Stabilight Technology eljárás alkalmazásával létrehozott, innovatív fényresötétedő lencséink egyedülálló optikai teljesítményt és tartósságot biztosítanak.

A Hoya fényresötétedő lencséket úgy fejlesztették ki, hogy egyenletesen reagáljanak a fényre, az UV-sugarakra és a hőmérsékletre. Kültéren pillanatok alatt besötétednek, míg beltéren gyorsan kivilágosodnak, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben pedig végig 100% UV-védelmet biztosítanak! Az élénk, természetes színárnyalatokban (barna, szürke és zöld) kapható fényresötétedő lencséink lehetővé teszik, hogy Ön azt csinálja, amit szeret, látáskorlátok nélkül! 


Fényresötétedő lencséink a következő előnyöket nyújtják Önnek


Kényelmes látás és kiegyensúlyozott teljesítmény, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között

Ragyogás csökkentése, kontrasztos látás, természetes színérzékelés

100% UV-védelem

Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.