MAUI JIM

 szinekkel teli, tiszta részletek 

 Napvédelem   =  A szem egészségének védelme   


Tények amiket ne tévesszen szem elől! 


 A szem általános komfortérzete 

A nap ragyogása és zavaró becsillanásai zavarják a komfortérzetet és tiszta látást, már rövid távon is hunyorgáshoz, könnyezéshez, szem fáradáshoz és kimerüléshez vezethetnek. A Maui jim napszemüvegek mindegyike 100%-ban polarizált, és a becsillanások 99,9%-át szűrik.
 


 Uv-védelem 

A nap káros UV-sugarai súlyos, és sok esetben maradandó egészségügyi problémákat okozhatnak, többek között hóvaksághoz (szem felületének „leégéshez”, kúszóhártya kialakulásához, szürke hályoghoz, makula-degenerációhoz vagy akár a szem, szemhéj vagy környező bőr daganatos elváltozásához vezethetnek. Szemünk védelmére ezért mindig olyan napszemüveget válasszunk, amelyik 100%-ban képes kiszűrni az UV-sugárzást. A Maui Jim napszemüvegek az UVA-, UVB-, és UVC-, sugarakat 100%-ban blokkolják.
 


 Kékspektrum-védelem 


(HEV-Nagy energiájú látható fény)

A szabad ég alatt használjunk olyan napszemüveget, amelynek lencséje elnyeli a HEV-sugárzást, mivel az ennek való huzamos kitettsége hozzájárulhat az idős kori makula degeneráció kialakulásához.
 


 Daganatos bőrelváltozások 


A bőr elváltozásai mintegy 5-10% a szemek környékén keletkeznek. Ezért fontos, hogy szabadban-akár munka, autóvezetés, futás, játék vagy sportesemény megtekintés közben-minőségi, védelmet nyújtó napszemüveget viseljünk. 


 Szürkületi Adaptáció 


Az intenzív napfényen töltött rövid idő is gátolhatja a szem azon képességét, hogy gyorsan alkalmazkodjon az esti vagy beltéri fényviszonyokhoz, ami megnehezíti, sőt akár kockázatossá is teheti az éjszakai vezetés.
A Maui Jim napszemüvegek, a szem és környező bőr hatékony UV-szűrőjeként ajánlott eszközök.
Maui Jim minden modellje rendelkezik a The Skin Cancer Foundation bőrrákalapítvány ajánlásával a szemet és szemkörnyéki bőrt érő UV-sugárzás hatékony kiszűrésére.

 Eredmények  és  értékek   

 

 Megalkottak 

egy forradalmi ritkaföldfémekkel bevont lencsetípust, amely harmonikussá teszi és kiemeli a színeket.
 

 Lencséik 

megszüntetik a zavaró csillogást és a káros UV sugarakat, bármilyen irányból érkezzenek.
 

 A PolarizedPlus2 

lencsék minden más napszemüvegnél jobb látásélességet, védelmet és színkiemelést biztosítanak.
 

 "A naptól 

vesszük a példát. Olyannyira része az életünknek, mint a levegő, amelyet belélegzünk. Alatta dolgozunk, alatta játszunk, és sugaraiban lazítunk. "
 

 "Mauin 

 körülvesz minket a világ minden színe. Mi hiszünk mindegyikben. Ka’anapali Beach a Maui Jim szülőföldje." 
 

 "Minőségi 

dolgok révén érhetjük el azt az életszínvonalat, amelyre vágyunk. Fontos számunkra a megjelenés, de nem a divat szerint élünk." 

 PolarizedPlus2 
 t e c h n o l ó g i a    
Maui Jim szabadalmaztatott lencséi kiküszöbölik a zavaró csillogás 99,9%-át, teljes mértékben kiszűrik a káros UV sugarakat, és kiemelik a színeket. Megalkotásuk célja, hogy bármilyen fényviszony mellett élénkebbé tegyék a látványt.
Minden Maui Jim napszemüveget alapos vizsgálatnak vetnek alá, hogy meggyőződjenek, a magas szintű minőségről.

Színjavító lencsék: Optikailag hibátlan, torzításmentes lencséi szabadalmaztatott kezeléssel vagy ritkaföldfémek felhasználásával készülnek. Ennek köszönhetően, a természetes fényt színeiben mélyítik, és tisztábbá teszik a látványt.

Polarizált filmréteg: Első osztályú, magas áttetszőségű, nagy tartósságú polarizált filmréteg a páratlan színvisszaadás, tisztaság és élesség érdekében megszünteti a visszavert ragyogást a lapos, sima vagy fényes felületekről.

Vízálló és oleofób bevonat: Vízállóságának köszönhetően taszítja a vizet és a havat. Oleofób tulajdonsága révén taszítja a zsírokat, és a lencse mindkét oldalán megkönnyíti a foltok és ujjlenyomatok illetve egyéb szennyeződések letörlését.

Tükröződésmentesítő kezelés: Semlegesíti a hátulról visszaverődő fényt és a csillogást, ezáltal tiszta látást biztosít,és nem fárasztja a szemet.

CLEARSHELL® karcálló kezelés: A MauiPure,MauiEvolution, MauiBrilliant és polikarbonát lencsék a mindkét oldalukon alkalmazott CLEARSHELL kezelésből eredő tartósságának köszönhetően hosszabb ideig tartják fenn kiváló optikai teljesítményüket.

 PolarizedPlus2 
  s z í n e k  

SEMLEGES SZÜRKE

Szikrázó, közvetlen napsütés 

A fényerőt ragyogó, közvetlen napsugárzás esetén is a lehető legalacsonyabb szintre csökkenti, ugyanakkor kiemeli a színeket és a kontrasztot is.
HCL BRONZ

Erős napsütéstől borús időig

Magas kontrasztú lencse, a színkiemelés mindennapos, változó fényviszonyok közötti használatra. Kitűnő választás a meleg színhatású, enyhén bronzos árnyalatot kedvelőknek.
MAIU ROSE

Erős napsütéstől borús időig

A lencseszínek legkényelmesebb variációja, mivel pihenteti a szem izmait. Kiváló kontraszt-és színkiemelés. Nyugtató rózsaszín árnyalatot biztosít.
MAUI HT

Változó fényviszonyokhoz

Nagy fényáteresztés-olyan időszakra, amikor a legtöbb lencse túl sötétnek bizonyulna. Hihetetlen mélységérzékelést,  kiváló színkiemelést és kontrasztot tesz lehetővé.
 

 PolarizedPlus2 

 a n y a g o k 

Szupervékony (ST) Üveg

A lehető legtisztább optikai teljesítményt kínálja. A hagyományos üveglencséknél 32%-kal vékonyabb és könnyebb, ugyanakkor a legnagyobb fokú karc- és oldószerálló képességgel rendelkezik.
MauiBrilliant

A Maui Jim legfejlettebb lencsealapanyaga, amely a tiszta üveg minőségét megközelítő optikai teljesítményt nyújt, mindössze harmadakkora súly mellett. 
Dioptriás – egyfókuszú és progresszív – változatban is kapható.
MauiPure

Legnépszerűbb alapanyag a dioptria nélküli lencsékhez. Közel olyan optikai tisztaságot kínál, mint a szupervékony (ST) üveg, ugyanakkor ultrakönnyű és kiválóan ellenáll a karcolódásoknak és törésnek. 
Dioptriás változatban nem kapható.
Maui Evolution

A szupervékony (ST) üveg és a polikarbonát legjobb tulajdonságait kihasználva, könnyű,karc-és ütésálló lencsealapanyag. 
Dioptriás – egyfókuszú és progresszív – változatban is kapható.

 PolarizedPlus2 

 f e l ü l e t e k 


BI-GRADIENS TÜKRÖS

A lencse felső, illetve alsó részénél Maiu Jim eredeti bi-gradiens technológiája hoz létre eltérő fényáteresztést, a tükör pedig mintegy a „szem helyett hunyorítva” csökkenti a felülről és alulról egyaránt beérkező éles fényeket, kímélve ezáltal a szemet a megerőltetéstől.
 
MAUIGRADIENT
 
Ez a sötétebb bevonat a lencséken felülről lefelé egyre halványodik, így a különböző területeken mindig a megfelelő mennyiségű fényt ereszti át, ahol viszont kiemelkedően fontos a védelem, ott kevesebbet. 
 
 
BLUE HAWAII
 
Legnépszerűbb modellekk divatos változataként a Blue Hawaii stílusos,új megjelenéssel kínálja ugyanazt a bámulatos színkiemelést és tisztaságot, mint a többi Maui Jim lencse. Ehhez PolarizedPlus2 semleges szürke lencsék külső felületét kék tükröződő bevonattal látják el. 
A Maui Jim PolarizedPLus2 napszemüvegek felülmúlhatatlan élességet, UV-védelmet,és ragyogó színeket nyújtanak, ami tökéletes választássá teszi őket különféle időjárási viszonyok között, számos tevékenységekhez.

Vezetés

A Maui Jim napszemüveget viselők 90%-a vezetés közben is használja napszemüvegét.

Hajózás

 A PolarizedPlus2 lencsék további védőrétegekkel is rendelkeznek, ami kiválóan alkalmassá teszi őket a vízi és vízparti használtra.

Sport

Hozza magát előnyösebb helyzetbe!  A zavaró csillogás megszüntetése pihenteti a szemet, így gyorsabban tud reagálni, és jobban élvezheti kedvenc sportját.

Mindennapok

Akárhol is legyen, a Maui Jim napszemüvegek olyan élménnyé varázsolják a mindennapi tevékenységeket, amilyenben eddig még nem volt része.

 Szeretne további 

 információkat kapni? 

Munkatársaink szívesen adnak további felvilágosítást a Maui Jim napszemüvegekkel kapcsolatban Önnek!
 
Kérjük fáradjon be egyik Szemüvegek.hu Optikába és kérje munkatársunk segítségét.
© 2020 Szemüvegek.hu Optikák
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.