Helly Hansen: a 140 éves legenda


KUPON AKCIÓ

Szemüvegek és Napszemüvegek
 

 

Egy hónapos Helly Hansen akciót indítunk! A HELLYHANSEN2018 kuponkódot használva az összes Helly Hansen napszemüveg és szemüvegkeret árából 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk az akció ideje alatt.
 
2018. november 10. - 2018. december 9.

Helly Hansen: a kezdetek 

 

A norvégiai Helly Hansen professzionális kültéri ruháival 140 éve védi a viszontagságos környezeti hatásoktól az embereket.  A speciális ruházati megoldás 1877-ben indult, amikor a hajóparancsnok Helly Juell Hansen egyedülálló módon kezelte kültéri ruházatát, hogy jobban védve legyen a kemény norvég időjárástól. Az ötlet nagy siker volt és pozitív fogadtatásra talált.  Ez ösztönözte Hansen kapitányt és feleségét, Margrethe-t, hogy vállalkozást indítson vízálló kabátok és nadrágok gyártására.

Innentől kezdve a hajós öltözeteket lenmagolajba áztatva készítette és a Helly Hansen legenda megszületett!

2017-ben Helly Hansen bemutatta saját szemüveg és napszemüveg kollekcióját. Az optikai és napszemüveg kollekciót a ruházat ihlette, és aktív emberek számára készült, akik szabadtéri és sportos életmódot szeretik. 2018-ban a technikai sport napszemüvegek kerültek bemutatásra. A Helly Hansen Eyewear tükrözi a ruházati márka inspiráló funkcionalitását és látványát is. A szemüveg és napszemüveg kollekciókban az anyag választás ugyanolyan elsőosztályú mint ruházatban alkalmazott anyagoké. Ezért a Helly Hansen szemüvegkeretek és napszemüvegek viselése elsősorban az aktív és változatos életstílust folytató emberek számára ajánlott.
 
Kuponkód: HELLYHANSEN2018
2018. november 10. - 2018. december 9. között felhasználható kuponkód:
"HELLYHANSEN2018".

A kuponkód 5 000 Ft-os kedvezménye felhasználható online a Szemüvegek.hu internetes áruházban és a Szemüvegek.hu Optikákban valamennyi Helly Hansen napszemüvegre és szemüvegkeretre.

Az online vásárláskor írja be a kuponkódot a megrendelés feladásakor a „Rendelés áttekintése” oldalon az oldal alján lévő Kuponkód mezőbe. 

Személyes vásárlás esetén kérjük mutassa be telefonján vagy egyéb mobil eszközén a kuponkódot.

Más akcióval nem összevonható a kedvezmény.

H E L L Y  H A N S E N 

e y e w e a r 


SZEMÜVEGEK.HU
Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.
Az oldal használatának folytatásával elfogadja ezek alkalmazását.